Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä. Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lieventää stressiä, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona­-aineita ja vähentää turvotusta. Klassisella hieronnalla voi hoitaa lukemattomia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa hieroja ottaa huomioon urheilijan kulloisen harjoitustilanteen, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhieronta on siis klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tilanteen mukaan. Tarkoituksena parantaa laji- ja kilpailutuloksia sekä auttaa palautumisessa.

Purentalihasten ja leukanivelen manuaalinen hoitaminen

TMD, tempomandipular disorders, eli purentaelimistön toimintahäriöt on yleisnimitys leukanivelen, purentalihasten, hampaiston ja niihin liittyvien kudosten sairaus- ja kiputiloille sekä toimintahäiriöille. Hieronnassa käsitellään pään, kaulan ja niskan alueen lihaksia.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä. Intialainen päähieronta käsittää yläkehon eli niskan, hartian, käsivarsien, rintalihasten ja päänahan hieronnan. Myös kasvot ja korvat käsitellään akupisteitä painamalla. Hieronta suoritetaan vaatteet päällä istualtaan.